Kövess minket!

Kökény Gyöngyi

HR szakember, diplomás business és team coach, tréner, ezek jelenleg a főbb szakmai szerepeim

Több mint 20 éves HR munkavégzésem során többek között az motivált, hogyan tudom úgy támogatni a kollégák szakmai fejlődését, a mindennapjaikban megjelenő kihívásaikat a különböző szerepeikben, hogy mindez harmóniában legyen a vállalat célkitűzéseivel és a tulajdonosok és a menedzsment elvárásaival. Emellett kiemelkedően fontos volt számomra a bizalmi kapcsolat folyamatos fenntartása a menedzsment és a munkatársak irányába egyaránt.

2012-ben indult a business coach pályafutásom, azóta is folyamatosan fejlesztem és képzem magamat.

Diplomás business és team coach vagyok, valamint a nemzetközi coach szövetség – International Coach Federation – PCC szintű akkreditációját is megszereztem.

Hiszek abban, hogy a coching átütő erejével ügyfeleim sikeresebbek lesznek és ezáltal boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élnek.

Karrier coachként abban tudok segíteni, hogy megtaláld az álommunkahelyedet.

Ha karrierváltás előtt állsz vagy úgy érzed, hogy jelenlegi munkád már nem jelent kihívást számodra, akkor segítség lehet számodra egy 4-6 alkalmas folyamat. Ennek során megnézzük, hogy milyen jellegű munka való számodra igazán, segítek abban, hogyan készítsd el az önéletrajzodat és hogyan készülj fel az állásinterjúra.

  • újra munkába állás: szülési szabadság után vagy betegség miatt
  • új karrierterv kidolgozása / munkahelyváltás
  • munka és magánélet egyensúlyának megtartása
  • vezetői ambíciók a meglévő munkahelyen
  • konfliktusok vezetővel és munkatársakkal
Next to you támogató központ kökény gyöngyi